welcome

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit aenean commodo

follow our awesomeness
geboren in maart 1991

De Winkel

Het Duifje Kindermode is ‘geboren’ in maart 1991 vanuit De Duif Damesmode aan de Wooldstraat nummer 12 (om de hoek). We zijn begonnen met 75 m2 oppervlakte, met voornamelijk fashion voor kleine kinderen. Inmiddels zijn we gegroeid naar een oppervlakte van 175 m2 en kun je bij ons terecht voor fashion van baby’s tot tieners.

Onze kindermodewinkel is strak, stoer, fris en overzichtelijk. We restylen de winkel regelmatig, zodat het altijd past bij de tijd van nu. Zo hebben we onlangs onze winkel weer een nieuwe look gegeven met het hele team! Naast kledingadvies zijn we ook goed met de kwast ;-).

In de loop der jaren is Het Duifje Kindermode uitgegroeid tot een ‘volwassen’ kindermodewinkel. We hebben een breed assortiment aan baby-, kinder- en tienermode in verschillende stijlen. Naast kleding vindt je bij ons ook accessoires, lifestyle en super leuke cadeautjes, waaronder zachte knuffels.

Een kleine impressie van onze winkel op dit moment zie je hieronder. Maar natuurlijk is het veel leuker om onze winkel en collectie in het echt te komen bekijken! Je vindt ons aan de Misterstraat 6 in Winterswijk. Kom jij binnenkort bij ons shoppen? Wie weet tot snel!